• Svježe
Satenska vrpca 60 jardi 3/8 jednobojne popularne boje za mašne za kosu, ples, cvjetne uzorke, zamatanje poklona, šivanje.

Satenska vrpca 60 jardi 3/8 jednobojne popularne boje za mašne za kosu, ples, cvjetne uzorke, zamatanje poklona, šivanje.

HRK 197.80

Od robe
U skladištu

satenska vrpca u popularnim bojama od 12 do 5 do 3/8 inča široka, sve boje su slatke i svijetle. 5 jardi u svakoj roli na kolutu. Trake se smotaju i pakiraju u plastičnu vrećicu. Sve popularne boje za rukotvorine i šivanje uključuju : bijelu, crnu, kraljevsku, tamnoplavu, tirkiznu, maglovito plavu, crvenu, vruću ružičastu, smaragdnu, jabučno zelenu, mandarinu i žuto zlato. Set vrpci od meke fine tkanine savršen je za krojače, dizajnere, dekoratere, mladenke i majice s iglama. Grosgrain vrpca izvrsna je za odjeću, mašne za kosu (gore), vrpce za kosu, cvijeće za kosu, pribor za kosu, rukotvorine s vrpcama, uređenje interijera i božićne poklon vrpce. Također idealan za upotrebu s pamučnom trakom i keper trakom za privjeske za ključeve, povodce za kućne ljubimce, ogrlice. Izvrsna cijena za veleprodajnu volumetrijsku traku. Za razliku od vrpce za uvijanje cvijeća, sve grosgrain vrpce, elastične vrpce, satenske vrpce, prozirne vrpce od organze i presavijeni elastični krajevi moraju biti zapečaćeni kako bi se spriječilo habanje, tako da ne bi trebalo biti labavih kravata. Samo pređite krajevima vrpce preko plamena svijeće i sve će uspjeti. Koristite s rolama od tila i heklanim trakama za glavu kako biste se uklopili u bilo koju odjeću. Svaka vrpca je dovoljno duga da se može prepoloviti i napraviti dvije trake za kosu za pletenice. Izvrstan set za rukotvorine, ukrase za kosu, odgovarajuće boje od filca, usluge za vjenčanja i zabave, izradu mašni za kosu i uradi sam traku za glavu. traka od tkanine od 100% poliestera (inča). Strojno pranje, otporno na mrlje. Mekani satenski vrpca u raznim bojama s dvostrukom prednjom stranom. Uključujući razne dugine boje : crnu, smeđu, krem, bijelu grosgrain vrpcu, ljubičastu, svijetlo orhideju (lavandu), tamnoplavu, kraljevsku, svijetloplavu, smaragdnu, jabučno zelenu, kukuruznu, mandarinu, svijetlo ružičastu vrpcu, Žarko ružičastu, crvenu, tirkiznu i Narcis (žuta vrpca). Odaberite nešto što odgovara vašoj odjeći. Savršeno za rukotvorine, šivanje, scrapbooking, uređenje interijera, podudaranje boja kose, uradi sam traku za glavu, usluge za svadbene zabave, izradu mašne za kosu i leptir mašne te vrpcu za zamatanje darova za Božić, blagdane, rođendan. Izvrsno za žene, djevojčice, novorođenčad, bebe. Visokokvalitetna traka izrađena je od čvrstog tkanja. Zadržite dok koristite šivaći stroj, Stroj za vezenje i pištolj za ljepilo. Može se koristiti kao traka za kosu za pletenice, vezati mašne za rep ili pigtail; najbolji materijal za pokrivanje metalne kopče od aligatora ili trake za glavu za djevojčice.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji