• Svježe
Univerzalni senzor plinskog termoelementa, termoelement za kamin prikladan praktični termoelement za plinski štednjak

Univerzalni senzor plinskog termoelementa, termoelement za kamin prikladan praktični termoelement za plinski štednjak

HRK 1.00

Od robe
U skladištu

100% Potpuno novo : komplet plinskih termoelemenata je 100% potpuno nov i visokokvalitetan. Jednostavan za upotrebu : Pribor za plinski štednjak jednostavan je za upotrebu. Kompatibilnost za : ovaj zamjenski komplet uključuje termoelement i 5kom adapterskih matica kompatibilnih s pećnicom, kaminom i štednjakom. Opremljen : gornji dio opremljen je senzorom za mjerenje temperature koji se koristi s solenoidnim ventilom kako bi se spriječilo paljenje i curenje. Univerzalni adapter : Univerzalni adapter može se lako instalirati na većinu plamenika s paljenjem, uključujući plamenike za umetanje, stezanje i uvrtanje. Značajka : 1. Dizajniran za mjerenje temperature, vrlo jednostavan i prikladan za upotrebu, praktičan i izdržljiv.2. Gornji dio opremljen je senzorom za mjerenje temperature koji se koristi s solenoidnim ventilom kako bi se spriječilo paljenje i spriječilo curenje.3. Ovaj zamjenski komplet uključuje termoelement i 5kom adapterskih matica kompatibilnih s pećnicom, kaminom i štednjakom.4. Univerzalni adapter može se lako instalirati na većinu plamenika s paljenjem, uključujući plamenike za umetanje, stezanje i uvrtanje. 5. Uglavnom se koristi u indukcijskim štednjacima, plinskim štednjacima, električnim štednjacima, opremi za grijanje i drugim uređajima za izgaranje za mjerenje temperature.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novi tip elementa : Termoparamaterijal : metal Ukupna duljina : približno 600 mm / 23,6 inča, 1500 mm / 59,1 inča (opcionalno) duljina sonde : približno 6,2 cm / 2,4 inča širina : približno 0,6 cm / 0,2 inča veličina glave : 96 00.75 završni navoj : 99 1 Adapterska matica : 5 kom Težina : cca. 51 G-79g / 1,8 oz-2,8 oz primjena : u slučaju curenja plina i izgaranja plina, radi zajedno s solenoidnim ventilom (nije uključen) za zaštitu od paljenja i sprječavanje nesreća. Popis paketa : 1-inčni termoelement5-inčni Maticapomena : 1. Dopustite pogrešku od 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.2. Monitori su različito kalibrirani, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog predmeta. Uzmite pravi kao standard.

Veća je od informacija

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Thermocouple
Material:
Metal
Total Length:
Approx. 600mm / 23.6in, 1500mm / 59.1in (optional)
Probe Length:
Approx. 6.2cm / 2.4in
Width:
Approx. 0.6cm / 0.2in
Head Size:
M6x0.75
End Thread:
M9x1
Adapter Nut:
5Pcs
Weight:
Approx. 51g-79g / 1.8oz-2.8oz
Application:
In the event of gas leakage and gas burnout, it works together with the solenoid valve (not included) for flameout protection and preventing accidents.
Package List:
1 x Thermocouple:
5 x Nut:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Proizvodi u kategoriji