• Svježe
Udobnost plus velika 67 '' x 26 '' dječja vreća za spavanje s jastukom. 2-u-1 odvojena vreća za spavanje djece i jastuk za malu djecu.

Udobnost plus velika 67 '' x 26 '' dječja vreća za spavanje s jastukom. 2-u-1 odvojena vreća za spavanje djece i jastuk za malu djecu.

HRK 79.98

Od robe
U skladištu

Pliš. Udobnost plus svemirski prijatelji! To je iz ovog svijeta plushie koji čini udobne jastuke za spavanje prije nego što se pretvori u dječju pokrivaču i vreću za spavanje! Astronomski slatka djeca vole svemirske prijatelje!. Za djecu 3-12 godina+ : Za razliku od ostalih malih vreća za spavanje mališana, to ne rastu s djetetom, prijatelji iz svemira imaju visok prostor za spavanje od 52 ”iznutra (ukupno 26 x 67”, tako da ga mogu koristiti za svoje prvo spavanje , sve do dana prevelike za spavanje u svemirskim vrećama za spavanje! Pluggle jastuk : Napravljen od pamuka/poliestera, unutrašnjost ove vreće za spavanje osjeća se svilenkasto spavati, dok je debeli jastuk pahuljast, s dovoljno „daj“ za stražnje i bočne peraje na udobnoj visini jastuka. Kad se presavije, jastuk je širok 25 ”i debljine 6” i super čvrsto za priče za spavanje ili popodnevne natapanja. Izgrađen za trajanje : Za razliku od dječjih vreća za spavanje koje koriste jeftinije plastične gumbe i patentne zatvarače koje se razbijaju, Comfort Plus Space Friends opremljen su vrhunskim metalnim gumbima i metalnim patentnim zatvaračem, tako da vaše djevojčice i dječaci vreću za spavanje traju sve dok su svjetlosne godine koje je zamišljeno! Baš kao i odrasli! 'Space' da imenuje svoje sunce! Preklopite svemirskog prijatelja u oblik djeteta i otkrit ćete držač naljepnice za djecu kako bi dodali ime, plus zgodnu ručicu za nošenje svog kozmičkog prijatelja! Dostupno u dizajnu sunca ili mjeseca, odaberite dječje vreće za spavanje iznenađenje koje će im se najviše svidjeti i naručiti sada. Ne nedostaje animiranih vreća za spavanje na svijetu, ali ovo je prvi put da ste ga vidjeli. Tako divno mjesečno lice i najduža duljina tako da također raste s vašim djetetom! Duga je 66 ”savršeno. Za 3-12+ godina i zaustavlja djecu da se žale kako su prerano odrasli iz svoje omiljene vreće za spavanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji