• Svježe
Košara za rublje od bambusa.Sklopiva košara za rublje od bambusa s jednom rešetkom s poklopcem u boji drveta.Košara za rublje s poklopcem.

Košara za rublje od bambusa.Sklopiva košara za rublje od bambusa s jednom rešetkom s poklopcem u boji drveta.Košara za rublje s poklopcem.

HRK 119.40

Od robe
U skladištu

Izrađene od visokokvalitetnih, izdržljivih, laganih letvica od prirodnog bambusa, koje odgovaraju gotovo svakom interijeru, jake su i izdržljive.košare za rublje s poklopcem;. Opremljen ergonomskim ručkama sa strane za jednostavno nošenje i kretanje. Uklonjivi preklopni poklopac za skrivanje prljavog rublja. Vrlo jednostavno za sastavljanje! Preklopi se radi lakšeg skladištenja. Ojačano dno omogućuje više rublja i lako se čisti. Koraci instalacije : 1. Stavite željeznu žicu na vrh košare (na vrhu se nalazi gumb) i pomoću gumba pričvrstite željeznu žicu. 2. Na dnu košare nalaze se 4 zatvorene rupe za uže, tako da užad naizmjence prolazi kroz rupu za uže i na kraju se veže u čvor. 3. Položite ploču na dno košare i pričvrstite je. 4. Pokrijte rukav od tkanine na vrhu košare, a zatim ga pokrijte poklopcem i na kraju je instalacija završena. Odvojiva bijela periva unutarnja obloga s razdjelnikom za jednostavno sortiranje. Dimenzije košare za rublje u inčima : (24,8 inča 23,43 inča 0,2)" (24,8 inča 23,43 inča 0,2)".

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji